Vrijdag de 13e juli: Kunstzinnige Roadtrip door het Land van Cuijk

Op vrijdag de 13e is er een culturele roadtrip door het Land van Cuijk. Dit is voor kinderen en je kunt nog deelnemen! Meld je aan via: welkombijprak@gmail.com


Als afsluiter van het cursusjaar van het KinderAtelier van PRAK gaan we op reis door het Land van Cuijk en doen zo allerlei kunstzinnige plekken aan. Het wordt spannend, intensief, luisteren, kijken, voelen, discussiëren en niet te vergeten: Zelf Maken! Ook als je geen cursist bent van het kinderatelier kun je mee doen aan deze activiteit. Meld je via welkombijprak@gmail.com. Deelname kost 7 euro. Das toch niks voor een hele dag kunst kijken + workshop!!

- 9.00 uur verzamelen bij PRAK(Meester van den Bergplein 4a in Rijkevoort)

- Naar ‘Museum van Alle Tijden’ en tentoonstellingsruimte ‘Alarm’ bij kunstenares Ans Verdijk in Beugen. (Installatiekunst en hedendaagse kunst. Je kijkt je ogen uit! Kunst die je nog nooit hebt gezien)














- 11.00 – 13.00 uur Naar hobbycentrum in Boxmeer. Dit is een werkplaats waar je oa kunt hout bewerken en koperslaan. We doen daar een workshop, Yes! je mag zelf iets maken! En gaan daar lekker lunchen. Alvast dank voor alle enthousiaste vrijwilligers bij het Hobbycentrum. 

















- Aansluitend naar kunstschilder Bert Verweijen in Mill. In zijn atelier ‘Altiedalgewild’ vertelt en demonstreert hij over zijn werk. Hij maakt oa super realistische portretten van bekende mensen. Knap gemaakt!














Rond 15.00/15.30 uur terug bij PRAK. 

Deelname kost 7,- . Aanmelden via: welkombijprak@gmail.com (Irene van den Besselaar)